ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100311

ST Cant per llaptop 16

ST Cant per llaptop 16" 100310

ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100313

ST Cant per llaptop 15" 100311

Çmimi i rregullt 14,80 € Çmimi special 13,50 €
SKU
CCC003
Pëlhurë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe rezistente nga uji. Kjo çantë dore paraqitet në pëlhurë të qëndrueshme dhe dizajn të efektshëm. Komod për përdorim gjatë gjithë ditës shumë tërheqëse dhe perfekte për shkollë, udhëtime dhe aktivitete në natyrë.