ST Regjistrator Minnie Mouse

ST Regjistrator Minnie Mouse

ST Regjistrator Mickey Mouse

ST Regjistrator Mickey Mouse

ST Regjistrator Cars

ST Regjistrator Cars

ST Regjistrator Minnie Mouse

Çmimi i rregullt 4,20 € Çmimi special 3,90 €
SKU
ST Regjistrator Minnie Mouse
ST regjistrator për vajza me figura të Minnie Mouse, e përsosur për fëmijë për të organizuar letrat, shënimet, projektet, prezantimet, fotot dhe formularët të rëndësishëm në shtëpi, shkollë ose gjatë lëvizjes me këto dosje të dobishme. Punuar mirë me një strukturë delikate në performancë të mirë për të mbajtur materialet brenda të sigurta dhe të organizuara. Tërhiqet lehtë lartë.