CASSA Municion 23/17

CASSA Municion 23/17

CASSA Municion 23/15

CASSA Municion 23/15

CASSA Municion 23/23

CASSA Municion 23/23

CASSA Municion 23/17

CASSA Municion 23/17
1,10 €
SKU
LO185
Municion për kapse CASSA e kualitetit të lartë, tē cilët kanë qëndrueshmëri të madhe, janë të përshtatshëm me çdo letër dhe kanë përbërje metalike.