ST Cant per llaptop 16

ST Cant per llaptop 16" 100310

ST Tempera Brillio 1/10 16ml.

ST Tempera Brillio 1/10 16ml.

ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100311

ST Cant per llaptop 16" 100310

Çmimi i rregullt 25,50 € Çmimi special 22,50 €
SKU
CCC002
Pëlhurë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe rezistente nga uji. Kjo çantë shpine paraqitet në pëlhurë të qëndrueshme dhe dizajn të efektshëm. Komod për përdorim gjatë gjithë ditës shumë tërheqëse dhe perfekte për shkollë, udhëtime dhe aktivitete në natyrë.