ST Lapsa grafit Neon

ST Lapsa grafit Neon

ST Laps kimik Spike, Game

ST Laps kimik Spike, Game

ST Lapsa grafit Frozen, Classy Snowflake

ST Lapsa grafit Frozen, Classy Snowflake

ST Lapsa grafit Neon

Çmimi i rregullt 0,15 € Çmimi special 0,13 €
SKU
OCC102
ST Lapsa grafit me ngjyra Neon Lapsa të bëra nga druri i një cilësie të lartë, përdoret në shkrim, vizatim, ditar librash, arte. I përshtatshëm për të gjitha nivelet, nga fillestarët dhe ndërmjetësit te profesionistët. Dizajn i kapjes së rehatshme është i lehtë për tu mbajtur duke pasur parasysh formën gjashtëkëndësh të lapsave në mënyrë që shkrimi dhe vizatimi për një kohë të gjatë të bëhen të lehta dhe të mos stresojnë dorën.Gomë e butë, pa njolla e siguruar deri në fund për të fshirë lehtësisht gabimet.