RRETH NESH

SMARDONLINE

OFFICE 1 KOSOVA është brendi udhëheqës për material për zyrë dhe material shkollorë. Me më tepër se 100.000 produkte, OFFICE 1 KOSOVA ka një llojllojshmëri të madhe të produkteve për material për zyrë, material shkollor, libra, pajisje teknologjike, aksesorë etj.

  • Ka departamanetin e shitjes me katalog;
  • Ka departamentin e shitjes online;
  • Ka departamantin e shitjes me pakicë;
  • Ka shtypshkronjën e saj.

E themeluar në vitin 2005, OFFICE 1 KOSOVA, ofron produkte dhe shërbime të kualitetit të lartë për konsumatorët tanë në gjithë territorin e Republikës së Kosovës. OFFICE1 KOSOVA me përkushtim të madh ka dizajnuar produktet dhe shërbimet e saj, që të jetë në nivel me standardet globale për shërbim kualitativ të konsumatorëve. Ekipi ynë përbëhet nga një staf profesional i trajnuar rregullisht për një qasje dinamike dhe kreative për arritje me rezultate maksimale. Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte dhe shërbime të kualitetit të lartë në proporcion me çmimin e arsyeshëm për konsumatorin.

Ne jemi kompani e fokusuar drejtë proceseve të punës profesionale, e ndërtuar me efiçiencë dhe me kontroll të personalizuar, që garanton rezultate më të mira, duke u kujdesur për një kontroll të kualitetit në mënyrë strike. Ne përpiqemi për kënaqësinë e konsumatorëve dhe mbrojtjen e tyre, e në këtë mënyrë me kujdesin konstant ndaj tyre - ne rritemi.

Vazhdimisht jemi në rritje te asortimanit tonë të produkteve të bazuara në hulumtime dhe trende të tregut. Në këtë mënyrë ne evoluojmë vazhdimisht me trendet e kohës si lider në industrinë që punojmë. Këto virtyte neve na kanë bërë të jemi kompania me zhvillimin më dinamik dhe më kreativ në vend. Kemi shumë mirënjohje dhe referenca për punët e kryera me përpikmëri të plotë dhe korrektësi.

Klientelë e jona janë kompanitë më të njohura në vend, institucionet shtetërore, institucionet bankare, bizneset e mëdha, të mesme, klientat privat si dhe rrjeti i super marketave Etc dhe Interex.

Kemi partneritet me përfaqësim për Republikën e Kosovës me kompanitë: Radece Sllovenia – Paper, Paperline APP Indonezia- Paper, Cassa, Globox, Colop, Media Range, Tip Top Office, Spirit, Play, Junior, Sazio, Diakakis.

MISIONI YNË

“ Të japim një shërbim të shkëlqyeshëm dhe produkte kualitative për konsumatorët tanë. Të vazhdojmë të rrisim qarkullimin duke zhvilluar stafin tonë dhe produktet tona, që t’i paraprijmë kërkesave të tregut. Duam të jemi brendi më i besueshëm në fushën e materialit për zyrë dhe materiale shkollore. ”

KLIENTË TË KËNAQUR

200+
180+
24H
265+
99%