ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100313

ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100311

ST Cant per llaptop 16

ST Cant per llaptop 16" 100330

ST Cant per llaptop 15" 100313

Çmimi i rregullt 15,50 € Çmimi special 13,40 €
SKU
CCC004
Pëlhurë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe rezistente nga uji. Kjo çantë dore paraqitet në pëlhurë të qëndrueshme dhe dizajn të efektshëm. Komod për përdorim gjatë gjithë ditës shumë tërheqëse dhe perfekte për shkollë, udhëtime dhe aktivitete në natyrë.