JR Tempera ECO 1/12

JR Tempera ECO 1/12

ST Tempera 10x12ml Junior

ST Tempera 10x12ml Junior

ST Tempera 12x12ml Brillio

ST Tempera 12x12ml Brillio

JR Tempera ECO 1/12

Çmimi i rregullt 2,10 € Çmimi special 1,85 €
SKU
OCC211
Një larmi ngjyrash të freskëta dhe moderne, ky set me tempera ju lejon të pikturoni kudo që shkoni në shkollë,shtëpi, kopshti, park dhe fëmijët lyejn me një qetësi mendore. I bërë nga cilësi të lartë dhe plastikë e qëndrueshme, pastrohet lehtë duke mbajtur duar të pastëra.