MR CD-R 10/1 700MB

MR CD-R 10/1 700MB

MR Keyboard + mouse wireless

MR Keyboard + mouse wireless

MR Spray Duster 400ml

MR Spray Duster 400ml

MR CD-R 10/1 700MB

Çmimi i rregullt 4,50 € Çmimi special 3,50 €
SKU
MR020
Pajisja ruajtëse MediaRange CD-R është e përshtatshme për arkivimin e shpejtë dhe me efikasitet të të dhënave tuaja. Stabiliteti i shkëlqyeshëm i regjistrimit lejon që të dhënat tuaja të ruhen në vetëm disa minuta me shpejtësi shkrimi deri në 52x. Pajisja siguron që ju të mund të përdorni fotot tuaja personale, dokumentet, muzikën, videot dhe kopjet rezervë kudo dhe në çdo kohë. Kapaciteti: 700MB Shpejtësia: deri në 52x Jetë e gjatë arkivore Rezistent ndaj dritës UV.