ST Shenja pastel Mini 303 140061

ST Shenja pastel Mini 303 140061

ST Shenja Mini 303 140060

ST Shenja Mini 303 140060

ST Çanta - Pop Trend

ST Çanta - Pop Trend

ST Shenja pastel Mini 303 140061

Çmimi i rregullt 0,45 € Çmimi special 0,39 €
SKU
OCO182
Nënvizues me ngjyra, me një cilësi të lartë shumë të pigmentuara dhe të gjalla janë ndërtuar që të zgjasin pa u shqetësuar për njollat. Janë idealë për dizajnin, peisazhin, nënvizimin, theksimin dhe format e tjera të dizajnit.