ST Çanta - Pop Trend

ST Çanta - Pop Trend

ST Çanta Lips Pop fashion

ST Çanta Lips Pop fashion

ST Çanta Seashell

ST Çanta Seashell

ST Çanta - Pop Trend

Çmimi i rregullt 22,50 € Çmimi special 20,90 €
SKU
ST Çanta - Pop Trend
ST Çanta Pop Trend për vajza, nga pamja e jashtme e dizajnuar me një ngjyre shumë të bukur është shumë praktike, ka rripa të rehatshëm dhe të qëndrueshëm, xhepa për të mbajtur librat dhe fletoret, si dhe ka shtresë të butë edhe në pjesën ku prek kurrizin.