ST Shenja Mini 303 140060

ST Shenja Mini 303 140060

ST Laps kimik Unicorn 411200

ST Laps kimik Unicorn 411200

ST Shenja pastel Mini 303 140061

ST Shenja pastel Mini 303 140061

ST Shenja Mini 303 140060

Çmimi i rregullt 0,35 € Çmimi special 0,30 €
SKU
OCO181
Nënvizues me ngjyra, me një cilësi të lartë shumë të pigmentuara dhe të gjalla janë ndërtuar që të zgjasin pa u shqetësuar për njollat. Janë idealë për dizajnin, peisazhin, nënvizimin, theksimin dhe format e tjera të dizajnit.