ST Çanta lapsash XL3, Game over

ST Çanta lapsash XL3, Game over

ST Çanta lapsash XL3, True Champion 11

ST Çanta lapsash XL3, True Champion 11

ST Çanta lapsash XL3, Love

ST Çanta lapsash XL3, Love

ST Çanta lapsash XL3, Game over

Çmimi i rregullt 7,25 € Çmimi special 6,60 €
SKU
OCC015
ST Çanta lapsash XL tre pjesësh me figurësi dhe përshkrim "GAME OVER". Multi Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe rezistent ndaj papastërtisë, i lehtë për tu pastruar, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.