ST Regjistrator Superman

ST Regjistrator Superman

ST Krep leter 50x200cm violet

ST Krep leter 50x200cm violet

ST Regjistrator Spiderman

ST Regjistrator Spiderman

ST Regjistrator Superman

Çmimi i rregullt 4,20 € Çmimi special 3,90 €
SKU
ST Regjistrator Superman
ST regjistrator për djem me figura të Superman, e përsosur për fëmijë për të organizuar letrat, shënimet, projektet, prezantimet, fotot dhe formularët të rëndësishëm në shtëpi, shkollë ose gjatë lëvizjes me këto dosje të dobishme. Punuar mirë me një strukturë delikate në performancë të mirë për të mbajtur materialet brenda të sigurta dhe të organizuara. Tërhiqet lehtë lartë.