ST Laps kimik lama

ST Laps kimik lama

ST Laps kimik dinosaur

ST Laps kimik dinosaur

ST Laps kimik me varese, feather

ST Laps kimik me varese, feather

ST Laps kimik lama

Çmimi i rregullt 1,10 € Çmimi special 1,00 €
SKU
OCC112
ST Laps kimik me formë të kafshës Alpaka. Kimiki ideal për një shkrim të bukur dhe me kualitetit të lartë, stilolapsi është përpunuar me bojë rezistente ndaj njollave,pa prishur faqen, ideale për detyrat e shtëpisë, notat, pra është stilolapsi i përsosur për ju!