ST Regjistrator Spiderman

ST Regjistrator Spiderman

ST Regjistrator Superman

ST Regjistrator Superman

ST Regjistrator Frozen

ST Regjistrator Frozen

ST Regjistrator Spiderman

Çmimi i rregullt 4,20 € Çmimi special 3,90 €
SKU
ST Regjistrator Spiderman
ST regjistrator për djem me figura të Spiderman, e përsosur për fëmijë për të organizuar letrat, shënimet, projektet, prezantimet, fotot dhe formularët të rëndësishëm në shtëpi, shkollë ose gjatë lëvizjes me këto dosje të dobishme. Punuar mirë me një strukturë delikate në performancë të mirë për të mbajtur materialet brenda të sigurta dhe të organizuara. Tërhiqet lehtë lartë.