CASSA Kimik Slide 8730 i kaltert

CASSA Kimik Slide 8730 i kaltert

Globox Roller Pen Blue

Globox Roller Pen Blue

Laps Kimik 0.7 GLOBOX

Laps Kimik 0.7 GLOBOX

CASSA Kimik Slide 8730 i kaltert

CASSA Kimik Slide 8730 i kaltert
0,15 €
SKU
LO265
Kompania e njohur CASSA sjell laps-kimik të kualitetit të lartë të llojit Slide. Ky lloj laps-kimiku përdoret më shumë për të mbajtur shënime pasi ka ngjyrë tejet të bukur dhe dallohet lehtë.