BM Stuhi shpatash pjesa 1

BM Stuhi shpatash pjesa 1

BM Me synimet me te keqija

BM Me synimet me te keqija

BM Terapi dhe genjeshtra

BM Terapi dhe genjeshtra

BM Stuhi shpatash pjesa 1

10,00 €
SKU
LTF148
Nga pesë pretendentët e Fronit të Hekurt, njëri vdiq në mënyrë të mistershme, ushtria e një tjetri u shpartallua në një betejë të përgjakshme duke ia zbehur shpresat për të marrë pushtetin, ndërsa luftërat vazhdojnë deri në pikën e fundit të gjakut, pasi aleancat bëhen dhe prishen aty për aty.