MR USB flash 128GB

MR USB flash 128GB

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR USB 32GB with Apple Lighting

MR USB 32GB with Apple Lighting

MR USB flash 128GB

Çmimi i rregullt 17,35 € Çmimi special 11,25 €
SKU
MR044

USB flash MediaRange ofrojnë cilësi dhe besueshmëri janë perfekte për arkivimin dhe shkëmbimin e të dhënave. Lidhja USB ju lejon të përdorni të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme - në çdo kohë, kudo.Janë të lehta për tu kryer duke siguruar që të dhënat tuaja të jenë gjithmonë në dispozicion.


Kapaciteti: 128 GB

Ndërfaqja: USB 2.0

Shpejtësia e leximit: min. 10 MB / s

Shpejtësia e shkrimit: min. 3 MB / s

Ngjyra: e zezë / argjend

Madhësia (përafërsisht): 56 x 11 x 11 mm

Pesha neto (përafërsisht): 15g.