BM Gdhende shenjen

BM Gdhende shenjen

BM Terapi dhe genjeshtra

BM Terapi dhe genjeshtra

BM Fatet ndajne

BM Fatet ndajne

BM Gdhende shenjen

8,40 €
SKU
LTF150
Sira Noaveku dhe Akos Keresethi janë rritur në dy vende armiq me njëri-tjetrin, të përfshirë në një konflikt të gjatë për sundim në planetin e tyre të ndarë. Kur Akosi dhe vëllai i tij u rrëmbyen nga familja sundimtare Noavek, Akosi u detyrua t’i shërbente Sirës, motrës së një diktatori, që sundonte me dhunë dhe frikë.