MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR Spray Duster 400ml

MR Spray Duster 400ml

MR USB flash 128GB

MR USB flash 128GB

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

Çmimi i rregullt 13,15 € Çmimi special 10,70 €
SKU
MR042
Konverter MediaRange HDMI ™ në VGA, Qoftë në shtëpi apo në zyrë, MediaRange ka kabllon e duhur. Gama jonë e larmishme e kabllove me cilësi të lartë të besueshme garanton transmetim optimal të të dhënave dhe pa probleme. Përfshirë Kabëll audio 3.5 mm Ngjyra: e zezë