ST Çanta lapsash XL3, Star Fashion

ST Çanta lapsash XL3, Star Fashion

ST Çanta lapsash XL3, Born to be Queen

ST Çanta lapsash XL3, Born to be Queen

ST Çanta lapsash B32 pink

ST Çanta lapsash B32 pink

ST Çanta lapsash XL3, Star Fashion

Çmimi i rregullt 7,25 € Çmimi special 6,60 €
SKU
OCC018
ST Çanta lapsash XL tre pjesësh me përshkrim "Star Fashion". Multi Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe rezistent ndaj papastërtisë, i lehtë për tu pastruar, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.