MR Mouse pad, black

MR Mouse pad, black

MR Bateri Premium micro AAA

MR Bateri Premium micro AAA

MR Led Flashlight with powerbank

MR Led Flashlight with powerbank

MR Mouse pad, black

Çmimi i rregullt 1,95 € Çmimi special 1,49 €
SKU
MR056
Mouse Pad MediaRange për zyrë dhe shtëpi: Sipërfaqja e pëlhurës së qëndrueshme optimizon performancën rrëshqitëse të mouse-it tuaj dhe është e përshtatshme për pothuajse të gjitha llojet e mouse-ve. Baza jo-rrëshqitshme parandalon rrëshqitjen e panelit të mouse-it në tryezën tuaj. Përmasat: 210 x 180 x 3 mm.