TTS Ngjyra druri 1/12 Black

TTS Ngjyra druri 1/12 Black

TTS Ngjyra druri 1/12

TTS Ngjyra druri 1/12

TTS Ngjyra qiri 12/1

TTS Ngjyra qiri 12/1

TTS Ngjyra druri 1/12 Black

TTS Ngjyra druri 1/12 Black
2,45 €
SKU
dh633
Ngjyra druri 1/12 TTS të mahnitshme, me rezistencë të lartë ndaj thyerjes dhe me përbërje prej druri FSC me formë trekëndëshi. Ngjyrat vijnë me një dizajn elegant të zi dhe me trashësi të grafitit prej 3.0mm. Në pako përfshihen 12 copë.