ALB Sekretet e mendjes

ALB Sekretet e mendjes

ALB Rruga ne te cilen rralle shkohet

ALB Rruga ne te cilen rralle shkohet

ALB Nje minut urti

ALB Nje minut urti

ALB Sekretet e mendjes

4,00 €
SKU
LTF027
Ky libër është një hyrje në botën e mendjes për të zbuluar dhe shpalosur potencialin e pafundëm që kemi brenda vetes. Një prej metodave më efikase është meditimi dhe joga, e cila tashmë është e provuar shkencërisht për ndikimet të jashtëzakonshme që ka brenda nesh duke rritur përshtatjen me veten dhe harmoninë më te tjerët.