ST Plastelina 8/1 200g

ST Plastelina 8/1 200g

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Brusha Set Azure 3/1

ST Brusha Set Azure 3/1

ST Plastelina 8/1 200g

Çmimi i rregullt 0,99 € Çmimi special 0,85 €
SKU
OCO111
Lodër e shkëlqyeshme për fëmijët, me ngjyra të pasura, zhvillon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve, ushtron aftësinë e koordinimit të fëmijëve me duar, sy dhe tru. Hap një botë me mundësi krijuese ku fëmijët mund të krijojnë struktura dhe modele të ndryshme me mendjet dhe duart e tyre të njoma. Plastelina mbetet e butë, nuk ngurtësohet kurrë dhe mund të ripërdoret.