ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Plastelina 12/1 100g

ST Plastelina 12/1 100g

ST Plastelina 8/1 200g

ST Plastelina 8/1 200g

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

Çmimi i rregullt 1,90 € Çmimi special 1,65 €
SKU
CCC007
Ngjyra të ndritshme të ndryshme të cilat ushqejnë imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijës suaj, të lëmuara dhe të veçanta që ofron aftësi të mprehtë dhe rezistencë të lartë ndaj thyerjes. Ngjyra të buta që nuk kërkohet presion për ngjyrosjen, përhapja e pasur, e qetë dhe e lehtë siguron një mbulim të mirë.