ST Kimik gel erasable, Flamingo 0.7

ST Kimik gel erasable, Flamingo 0.7

ST Laps kimik ice cream

ST Laps kimik ice cream

ST Laps kimik gel erasable 0.5 Unicorn

ST Laps kimik gel erasable 0.5 Unicorn

ST Kimik gel erasable, Flamingo 0.7

Çmimi i rregullt 0,95 € Çmimi special 0,85 €
SKU
OCC118
ST Kimik gel, me formë të Flamingo 0.7. Kimiki ideal për një shkrim të bukur dhe me kualitetit të lartë, stilolapsi është përpunuar me bojë rezistente ndaj njollave,pa prishur faqen, ideale për detyrat e shtëpisë, notat, pra është stilolapsi i përsosur për ju!