ST Brusha Set Azure 3/1

ST Brusha Set Azure 3/1

ST Plastelina 8/1 200g

ST Plastelina 8/1 200g

ST Laps kimik Quatro 4col 0.7

ST Laps kimik Quatro 4col 0.7

ST Brusha Set Azure 3/1

Çmimi i rregullt 1,00 € Çmimi special 0,89 €
SKU
OCO112
Këto brusha janë bërë nga fijet më të mira sintetike, duke i bërë ato perfekte për vaj, bojëra uji, akrilik, pikturë në fytyrë. Me Kapacitet të shkëlqyeshëm të Mbajtjes së Lëngjeve, ato ofrojnë një rrjedhje të qëndrueshme dhe të qetë të bojës, duke siguruar asnjë rënie të flokëve ose qime të humbura që mund të prishin pikturën tuaj. Shijoni performancën afatgjatë nga furçat. Për të pastruar furçat tuaja, thjesht vërini nën ujë të ngrohtë për të larë bojën dhe përdorni gishtat për të riformuar butësisht qimet e furçave.