ST Cant per llaptop 16

ST Cant per llaptop 16" 100330

ST Cant per llaptop 15

ST Cant per llaptop 15" 100313

ST Plastelina 12/1 100g

ST Plastelina 12/1 100g

ST Cant per llaptop 16" 100330

Çmimi i rregullt 25,40 € Çmimi special 23,70 €
SKU
CCC005
Pëlhurë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe rezistente nga uji. Kjo çantë shpine paraqitet në pëlhurë të qëndrueshme dhe dizajn të efektshëm, rrip për rregullim të shpatullave dhe ndarja e laptopit e bëjnë atë komod për përdorim gjatë gjithë ditës shumë tërheqëse dhe perfekte për shkollë, udhëtime dhe aktivitete në natyrë.