ST Plastelina 12/1 100g

ST Plastelina 12/1 100g

ST Cant per llaptop 16

ST Cant per llaptop 16" 100330

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Ngjyra druri 10 + 2Duo

ST Plastelina 12/1 100g

Çmimi i rregullt 0,45 € Çmimi special 0,37 €
SKU
CCC006
Lodër e shkëlqyeshme për fëmijët, me ngjyra të pasura, zhvillon kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve, ushtron aftësinë e koordinimit të fëmijëve me duar, sy dhe tru. Hap një botë me mundësi krijuese ku fëmijët mund të krijojnë struktura dhe modele të ndryshme me mendjet dhe duart e tyre të njoma. Plastelina mbetet e butë, nuk ngurtësohet kurrë dhe mund të ripërdoret.