MR DVD+R 1/10 8.5GB

MR DVD+R 1/10 8.5GB

MR Keyboard + mouse wireless

MR Keyboard + mouse wireless

MR DVD+R 1/10 8.5GB

Çmimi i rregullt 8,35 € Çmimi special 6,85 €
SKU
OCU381

MediaRange DVD + R me shtresë të dyfishtë janë perfekte për arkivimin e të dhënave tuaja shpejt dhe me efikasitet. Stabiliteti i shkëlqyeshëm i regjistrimit lejon që të dhënat tuaja të ruhen në vetëm disa minuta me shpejtësi shkrimi deri në 8herë. Siguron që ju të mund të përdorni fotot tuaja personale, dokumentet, muzikën, videot dhe kopjet rezervë kudo dhe në çdo kohë.


Kapaciteti: 8.5 GB

DVD + R shtresë e dyfishtë

Shpejtësia: deri në 8 herë

Jetë e gjatë arkivore

Rezistent ndaj dritës UV