ST Çanta Shine

ST Çanta Shine

ST Çanta Seashell

ST Çanta Seashell

ST Çanta Pop Fashion - I love Paris

ST Çanta Pop Fashion - I love Paris

ST Çanta Shine

Çmimi i rregullt 19,90 € Çmimi special 18,50 €
SKU
ST Çanta Shine
ST Çanta Shine për vajza me figurë zemre, nga pamja e jashtme e dizajnuar me një ngjyre shumë të bukur është shumë praktike, ka rripa të rehatshëm dhe të qëndrueshëm, xhepa për të mbajtur librat dhe fletoret, si dhe ka shtresë të butë edhe në pjesën ku prek kurrizin.