LETS Ngjyra drurit 1/24 4124T

LETS Ngjyra drurit 1/24 4124T

LETS Ngjyra drurit 1/12, 4120

LETS Ngjyra drurit 1/12, 4120

LETS Pllastelin 1/12, 8200

LETS Pllastelin 1/12, 8200

LETS Ngjyra drurit 1/24 4124T

LETS Ngjyra drurit 1/24 4124T
6,95 €
SKU
dh298
Ngjyra druri LETS 4124T me nuanca të buta e të ndritshme, trup tre këndor dhe rezistencë ndaj thyerjes, Në pako janë 24 nuanca të ndryshme.