MR Bateri Premium micro AAA

MR Bateri Premium micro AAA

MR Bateri Heavy Duty AAA 4/1

MR Bateri Heavy Duty AAA 4/1

Perde për projektor AX-24 240x200cm

Perde për projektor AX-24 240x200cm

MR Bateri Premium micro AAA

Çmimi i rregullt 1,70 € Çmimi special 1,30 €
SKU
MR051

Janë perfekte për pajisjet me konsum të ulët të energjisë dhe përdorim të vazhdueshëm. Teknologjia më e fundit ofron cilësi maksimale dhe furnizon pajisjet tuaja me energji të vazhdueshme.


Madhësia: mikro AAA

Përmasat: x11x45 mm

Tensioni: 1.5V

Kapaciteti: 200mAh

Paketimi: 4 copë

Teknologjia e fundit e karbonit-zinkut

Furnizimi i vazhdueshëm me energji elektrike

Fuqi afatgjatë

Besueshmëri e shkëlqyeshme.