ST Çanta Pop Fashion - I love Paris

ST Çanta Pop Fashion - I love Paris

ST Çanta Shine

ST Çanta Shine

ST Çanta Pop Fashion - I love Paris

Çmimi i rregullt 20,90 € Çmimi special 19,50 €
SKU
ST Çanta Pop Fashion - I love Paris
ST çanta Pop Fashion me mbishkrim "I love Paris" nga pamja e jashtme e dizajnuar me një ngjyre shumë të bukur është shumë praktike, ka rripa të rehatshëm dhe të qëndrueshëm, xhepa për të mbajtur librat dhe fletoret, si dhe ka shtresë të butë edhe në pjesën ku prek kurrizin.