BOT Midis Drinit dhe Vjoses

BOT Midis Drinit dhe Vjoses

BOT Posta e Shqynies

BOT Posta e Shqynies

BOT Periudha hipotetike ne Gj.Shqipe

BOT Periudha hipotetike ne Gj.Shqipe

BOT Midis Drinit dhe Vjoses

4,20 €
SKU
LTF035
Midis Drinit dhe Vjosës përmban një prej koleksioneve që Maximilian Lambertz mblodhi e përzgjodhi prej botimeve shqiptare të shekullit të romantizmit e në vijim, të cilat duket qartë se i njihte tërësisht; nga shtypi letrar dhe ai politik i fillimeve të periudhës shtetërore; si dhe nga bartësit jo të pakët që takoi vetë gjatë qendrimit në Shqipëri.