ST Çanta Seashell

ST Çanta Seashell

ST Çanta - Pop Trend

ST Çanta - Pop Trend

ST Çanta Shine

ST Çanta Shine

ST Çanta Seashell

Çmimi i rregullt 18,40 € Çmimi special 17,50 €
SKU
ST Çanta Seashell
ST çanta seashell për vajza, nga pamja e jashtme e dizajnuar me një ngjyre shumë të bukur është shumë praktike, ka rripa të rehatshëm dhe të qëndrueshëm, xhepa për të mbajtur librat dhe fletoret, si dhe ka shtresë të butë edhe në pjesën ku prek kurrizin.