ST Laps kimik Lineo, Sazio 0.7

ST Laps kimik Lineo, Sazio 0.7

Leter A4 Paperline Signature

Leter A4 Paperline Signature

ST Laps kimik blue, Fog 0.5

ST Laps kimik blue, Fog 0.5

ST Laps kimik Lineo, Sazio 0.7

Çmimi i rregullt 0,40 € Çmimi special 0,35 €
SKU
OCC090
ST Laps kimik Lineo, Sazio 0.7 Kimiki ideal për një shkrim të bukur dhe me kualitetit të lartë, stilolapsi është të dizajnuara me kujdes me një bojë rezistente ndaj njollave,pa prishur faqen, ideale për punë duke ju siguruar kontroll maksimal dhe një kapje të rehatshme dhe ndjesi për përvojën përfundimtare të shkrimit pa lodhje apo acarim të duarve, pra është stilolapsi i përsosur për ju!