ST Regjistrator Cars

ST Regjistrator Cars

ST Regjistrator Minnie Mouse

ST Regjistrator Minnie Mouse

ST Regjistrator Cars

Çmimi i rregullt 4,20 € Çmimi special 3,90 €
SKU
ST Regjistrator Cars
Regjistrator A4 me vetura E përsosur për fëmijët për të organizuar letrat, shënimet, projektet, prezantimet, fotot dhe formularët e rëndësishëm në shtëpi, shkollë ose gjatë lëvizjes me këto dosje të dobishme. Punuar mirë me një strukturë delikate në performancë të mirë për të mbajtur materialet brenda të sigurta dhe të organizuara. Tërhiqet lehtë, ndërsa siguron fort përplasjen.