ST Çanta lapsash B32, Mesh

ST Çanta lapsash B32, Mesh

ST Çanta lapsash B32 pink

ST Çanta lapsash B32 pink

ST Çanta lapsash B32, Explore the world

ST Çanta lapsash B32, Explore the world

ST Çanta lapsash B32, Mesh

Çmimi i rregullt 6,60 € Çmimi special 5,99 €
SKU
OCC020
ST Çanta lapsash rrjetë ngjyrë hiri dhe zezë. Multi Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe rezistent ndaj papastërtisë, i lehtë për tu pastruar, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.