Fjalor themelor i gjuhes shqipe, Pavli Qesku

Fjalor themelor i gjuhes shqipe, Pavli Qesku

BSH Lexo dhe meso fjalet e para ne anglisht

BSH Lexo dhe meso fjalet e para ne anglisht

Fjalor themelor i gjuhes shqipe, Pavli Qesku

20,00 €
SKU
FTO134
Në këtë fjalor do të gjeni: • 11 mijë fjalë bazë dhe 22500 fjalë të prejardhura e të përngjitura• Fjalët "amë" e "bija" në çerdhe• Përkufizime të thjeshta e të qarta, larg ngjyrimeve dhe ndikimeve ideopolitike• 10 mijë barasvlerës të gegërishtes• Krahinorizma gege e toske të shkoqitura.