ST Çanta lapsash B32, Explore the world

ST Çanta lapsash B32, Explore the world

ST Çanta lapsash B32, Mesh

ST Çanta lapsash B32, Mesh

ST Çanta lapsash B64, Dotty

ST Çanta lapsash B64, Dotty

ST Çanta lapsash B32, Explore the world

Çmimi i rregullt 6,60 € Çmimi special 5,99 €
SKU
OCC021
ST Çanta lapsash me ngjyrë të zezë dhe pink me përshkrim "Explore the World". Multi Funksioni: I përshtatshëm për ruajtjen e mjeteve stilolapsa, lapsa, laps me ngjyra, laps me bojëra uji, stilolaps xhel, gomë furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera , Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe rezistent ndaj papastërtisë, i lehtë për tu pastruar, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.