MR Spray Duster 400ml

MR Spray Duster 400ml

MR CD-R 10/1 700MB

MR CD-R 10/1 700MB

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR HDMI/VGA Converter, w 3.5mm aud.

MR Spray Duster 400ml

Çmimi i rregullt 5,10 € Çmimi special 3,80 €
SKU
MR021
Produktet e pastrimit MediaRange janë perfekte për zyrën tuaj dhe pajisjet e vogla elektronike. Gryka fleksibile e bën pastruesin tonë të ajrit ideal për pastrimin e vendeve të paarritshme si në: tastierë, pjesë të kompjuterit, printerë, faks, etj. Përmbajtja: 400ml ajër i kompresuar Përbërësit: Propan / Butan.