ALB Parqet

ALB Parqet

ALB Nje enderrr jashte loje

ALB Nje enderrr jashte loje

ALB Mekatet e Znj.Ema

ALB Mekatet e Znj.Ema

ALB Parqet

40,00 €
SKU
LTF249
Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo qytetërimi. Shoqëria njerëzore e trashëgon atë historikisht, nga brezi në brez dhe këto vlera duhet t’ua përcjellë të padëmtuara apo të tjetërsuara brezave të ardhshëm. Ajo është vlerë natyrore, por edhe materiale, shoqërore e shpirtërore dhe, si e tillë, është edhe vlerë kulturore.