Keyroad Ngjyra druri Trio 1/18

Keyroad Ngjyra druri Trio 1/18

Keyroad Mprehse Tri 3R 12

Keyroad Mprehse Tri 3R 12

Keyroad Roller set bl.

Keyroad Roller set bl.

Keyroad Ngjyra druri Trio 1/18

Keyroad Ngjyra druri Trio 1/18
2,85 €
SKU
dh575
Ngjyra druri ciësore të përbëra nga druri lehtë i mprehshëm, me diametër të ngjyrës 3mm (pa pjesën e drurit). Pakoja përmbanë 18 nuanca të bukur përmes së cilave u mundëson femijëve që të krijojnë vizatime të këndshme dhe bëjnë ngjyrosjen tejet më argëtuese.