ST Çanta lapsash Heart full 2z

ST Çanta lapsash Heart full 2z

ST Çanta lapsash Unicorn Magic full 2z

ST Çanta lapsash Unicorn Magic full 2z

PLAY Çanta Xpack X03

PLAY Çanta Xpack X03

ST Çanta lapsash Heart full 2z

Çmimi i rregullt 7,90 € Çmimi special 7,40 €
SKU
OCC033
ST Çanta lapsash me dy zinxhir. Funksioni: I përshtatshëm për të ruajtur stilolapsa, lapsa, furça bojrash artistike dhe pajisje të tjera. Çanta ka ngjyra të bukura të ndritshme, të qëndrueshme, pa zbehje. Zinxhiri hapet dhe mbyllet lehtë, e qëndrueshme dhe e veshur në mënyrë që të mund të përdoret për një kohë të gjatë.