MR VGA/VGA Cable 10m

MR VGA/VGA Cable 10m

MR VGA/VGA 5m black

MR VGA/VGA 5m black

MR VGA/VGA cable 15m

MR VGA/VGA cable 15m

MR VGA/VGA Cable 10m

Çmimi i rregullt 22,30 € Çmimi special 16,70 €
SKU
MR013

Kabëlla lidhëse MediaRange është një kabllo e duhur qoftë në shtëpi apo në zyrë.Gama jonë e larmishme e kabllove me cilësi të lartë të besueshme garanton transmetimin e të dhënave optimale dhe pa probleme.


Lloji i kabllit: Kabllo e lidhjes së monitorit SVGA

Lidhësi A: Priza VGA, HD15, me shtrengim

Lidhësi B: priza VGA, HD15, me shtrengim

Gjatësia e kabllit: 10m

Forma e kabllit: e rrumbullakët

Ngjyra: e zezë.