MR VGA/VGA cable 15m

MR VGA/VGA cable 15m

MR VGA/VGA Cable 10m

MR VGA/VGA Cable 10m

MR VGA/VGA cable 20m

MR VGA/VGA cable 20m

MR VGA/VGA cable 15m

Çmimi i rregullt 26,00 € Çmimi special 20,95 €
SKU
MR014
Kabëlla lidhëse MediaRange është një kabllo e duhur qoftë në shtëpi apo në zyrë.Gama jonë e larmishme e kabllove me cilësi të lartë të besueshme garanton transmetimin e të dhënave optimale dhe pa probleme. Lloji i kabllit: Kabllo e lidhjes së monitorit SVGA Lidhësi A: Priza VGA, HD15, me shtrengim Lidhësi B: priza VGA, HD15, me shtrengim Gjatësia e kabllit: 15m Forma e kabllit: e rrumbullakët Ngjyra: e zezë.