MR USB/Type-C, 15cm black

MR USB/Type-C, 15cm black

MR Compact Led with LCD Display

MR Compact Led with LCD Display

MR Bateri Premium micro AAA

MR Bateri Premium micro AAA

MR USB/Type-C, 15cm black

Çmimi i rregullt 5,20 € Çmimi special 4,20 €
SKU
MR050
MediaRange USB Type-C adapter kabëll, Qoftë në shtëpi apo në zyrë, MediaRange ka kabllon e duhur. Gama jonë e larmishme e kabllove me cilësi të lartë të besueshme garanton transmetimin e të dhënave optimale dhe pa probleme. Mburoja e dyfishtë Forma e kabllit: e rrumbullakët Gjatësia e kabllit: 15cm Ngjyra: e zezë.